ODF in juni 2017 actie voor het COA (AZC) te Rijswijk

COA Asiel Zoekers Centrum Rijswijk

Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) heeft in Rijswijk een opvang locatie voor het snel groeiende aantal asielzoekers in Nederland. COA Rijswijk kan 500 asielzoekers opvangen. Ook in het centrum werd het Suikerfeest gevierd op zondag 25 juni. Orhan Demir Foundation heeft een bijdrage van 300 euro gedoneerd voor het Suikerfeest. De kinderen van het centrum hebben een fantastisch feest gehad. De dag werd geopend met 2 heerlijke taarten. De kinderen hebben verder genoten van; poffertjes, suikerspin, hartige hapjes, een lunch, fruit met dadels en drinken.  Ook kon er gespeeld worden op de luchtkussens, er waren Oud Hollandse spelletjes en schmink met henna. Het was een TOP dag!

ODF in juli 2017 actie samen met IHO EBRAR

Samen met Stichting IHO Ebrar, is een prachtige samenwerking gerealiseerd. IHO Ebrar biedt noodhulp aan slachtoffers van rampen en oorlogen. Bevordert daarnaast de liefdadige hulpverlening aan arme gemeenschappen om hun problemen te verlichten en ontwikkelt op de lange termijn projecten die individuele en maatschappelijke groei kan verzekeren.

ODf realiseerde samen met IHO Ebrar 100 voedselpakketten voor de Filippijnen.

Kinderen mochten kleding uitzoeken.

Maar ook kleding hulp voor weeskinderen in Turkije. Bij een warenhuis mochten de kinderen onder begeleiding van medewerkers van IHO EBRAR kleding uitzoeken. Hoe leuk is dat.